תזונה לפי הרפואה הסינית

הרפואה הסינית מתייחסת לאיכויות השונות של כל מזון.

יש מזונות שנחשבים יותר מקררים(כמו מלפפון) ויש יותר מחממים, ויש מזונות שיעזרו לסלק לחות עודפת ויש מזונות שיעזור בחיזוק האנרגיה והדם של המטופל.

יש מזונות שיטפלו יותר במצבי רוח והתקררות (כמו בצל לבן) ויש מזונות שישפיעו יותא על איברים מסויימים בגוף שזקוקים לאיזון.

לכן בטיפול לאחר שאני מקבלת תמונה של מה התזונה הרגילה של המטופל ולאחר גיבוש האבחנה הסינית אני יכולה לכתוב המלצות תזונה מותאמות אישית ותפריט יומי מומלץ. 

השילוב של השינוי התזונתי יכול גם לעזור ליצור שינוי עמוק יותר בגוף.

הנך צופה בהצהרת הנגישותהצהרת נגישות

folyou - מערכת להקמת אתרים